Die Bühne als Forum : Internationale Schauspielszene seit 1945 - Huber, Max (Kunstgewerbemuseum, 1972)
Plavi plakat koji svojom dužinom mijenja boju od svjetlije do tamnije, bijeli natpis s par narančastih slova.