Kino Europa - Kino Europa (Zagreb) (Zagreb : Kino Europa)
Web-stranice kina i regionalnog centra filma i filmske umjetnosti.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.4.2019.)
Keywords: Kino Europa (Zagreb); Kinematografija; Kinematografi -- Zagreb