Snaga stranka narodnog i građanskog aktivizma. - Stranka narodnog i građanskog aktivizma (Zaprešić) (Zaprešić : Stranka narodnog i građanskog aktivizma, 2017)
Web-stranice političke stranke.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.4.2019.)
Keywords: Stranka narodnog i građanskog aktivizma (Zaprešić); Hrvatska -- Politika i vlast -- 2015.-2020.