Akademija tehničkih znanosti Hrvatske : Croatian Academy of Engineering (Akademija tehničkih znanosti Hrvatske, 2018)
Web stranice kreativne i inovativne multidisciplinarne zajednice znanstvenika inženjerskih struka koji pridonose razvoju tehničkih znanosti i prijenosu tehničkih znanja važnih za probitak i napredak hrvatskog gospodarstva i dobrobit ljudi.