Branko Bahunek - Pepeonik, Nenad (Turističko društvo "Gornji grad", Galerija "Lotrščak", 1982)
U podlozi plakata fotografija s prikazom kule Lotrščak, u dva tona plave boje. Preko fotografije tekstualni dio