Petorica iz šezdesetih : Bifel, Dolenec, Drempetić, Jordan, Lesiak. (Gornja Stubica : Muzej seljačkih buna, 1985)
Fotografija detalja baroknog dvorca Oršić u kojem je smješten Muzej
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati