KEK (Zagreb : Klub za ekspedicionizam i kulturu, 2019)
Web-stranica kluba koji djeluje s ciljem istraživajna svijeta, kultura, običaja, ljudi te predstavljanja ekspedicionizma i kulture široj javnosti.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.4.2019.)
Keywords: Ekspedicionizam; Kulturna baština