Zürich plant, plant Zürich? - Fässler, Franz (Kunstgewerbemuseum Zürich, 1971)
Raznobojne linije na sivoj pozadini s djelomično prikazanim upitnikom u čijoj točki je prikazana katedrala; informacije o izložbi pri dnu plakata.