Museum Bellerive : Tapisseries suisses, artistes d'aujourd'hui /. (Museum Bellerive, 1977)
Prikaz zamotanih niti tapiserije izvedenih u velikom rasteru bijele boje na crvenoj pozadini u gornjoj polovici plakata, informacije o izložbi u donjoj polovici plakata.