Bilten Hrvatskog društva za medicinsku informatiku : glasilo Hrvatskog društva za medicinsku informatiku (Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku, 2017)
Časopis sadrži znanstvene i stručne radove koji obrađuju široki raspon tema iz područja medicinske informatike, a posebno informacijskih tehnologija u području medicine i zdravstva.