4. zagrebačka izložba jugoslavenskog crteža (Kabinet grafike JAZU, 1973)
Crni plakat sa devet linijski oblikovanih kvadrata unutar kojih se nalaze razni geometrijski oblici; informacije o izložbi pri vrhu plakata.