1. zagrebačka izložba grafike (Kabinet grafike JAZU, 1960)
Smeđi plakat s velikom crnom brojkom 1 s desne strane plakata i bijelim naslovom izložbe; druge informacije o izložbi otisnute plavom bojom pri vrhu plakata i u donjem lijevom kutu.