Kožarić (Galerija dramskog kazališta Gavella, 1973)
Plavi plakat s iscrtkanim linijam koje oblikuju ime autora pri vrhu i dvije polukružnice oblikovane iscrtkanim linijama s prikazom škara u donjem desnom kutu.