Srećna galerija skc. (Beograd : Srećna galerija skc, 1981)
Crno-bijela fotografija Salvadora Dalija s nepoznatim muškarcem s namontiranim manjim fotografijama mikseta, informacije o galeriji u donjem lijevom kutu.
Keywords: Izložbeni plakati