2. Susreti u Motovunu = 2. Incontro a Motovun. (Motovun : Likovna galerija '5 kula', 1973)
Reprodukcija motiva akta s Picassove slike 'Akt, zeleno lišće i poprsje' izvedenog u crvenoj boji pri dnu plakata, ostatak plakata zelene boje s informacijama o izložbi u gornjem djelu.
Keywords: Izložbeni plakati