Luigi Pirandello: Šest lica traže autora (Zagrebačko dramsko kazalište, 1965)
Crni plakat sa šest neravnomjerno raspoređenih crnih, bijelih i sivih kružnica u središtu te naslovom predstave u dnu plakata; ime autora otisnuto crvenom bojom.