5. Međunarodna izložba originalnog crteža = 5th International Exhibition of Original Drawings (Moderna galerija, 1976)
Prikazan dio olovke na točkastoj plavo-bijeloj pozadini. Vrh olovke dodiruje brojku 5 koja je ukošena u odnosu na rubove plakata. Informacije o izložbi smještene su u gornjem djelu plakata lijevo i desno od prikazane olovke