3. Turnir prvaka Jugoslavije u hokeju na travi ([s. n.], 1976)
Prikaz hokejaša na travi u pokretu s ispruženom palicom otisnut plavo na zelenoj pozadini, podaci o turniru otisnuti bijelo u dijagonali ispod palice.