Život svetog Alojzija Gonzage, uzora i zaštitnika kršćanske mladeži - Cepari, Virgilio; Lang, Josip (U Zagrebu : Antun Scholz (prije Scholz i Kralj), 1891)
Sadrži i: Pjesma sv. Alojziju od Antuna Kanižlića i Dvie pjesme u slavu sv. Alojzija.
Str. [IX]-XVI: Predgovor / J. [Josip] L. [Lang].
Izv. stv. nasl.: Vita di san Luigi Gonzaga della Compagnia di Gesu.
Puni oblik imena autora: Virgilio Cepari.
Keywords: Gonzaga, Aloysius, -- sanctus -- Biografije; Kršćanski sveci -- Italija -- Biografije