Književne bilješke : sv. 1 - Magjer, Rudolfo Franjin ([s. n.], 1912)
U prilogu Hrvatski pjesnici ... govori se o prijevodima Mavre Špicera; prilozi Na adresu ... i Ustuk ... sadrže Magjerov odgovor na kritiku njegovih pjesama Novi zvuci, objavljenu u Hrvatskom pokretu.