Niko Pirosmanašvili (Galerija primitivne umjetnosti, 1971)
Reprodukcija Pirosmanašvilijevog djela - 4 muškarca odjevena u crno, s brkovima i crnim kapama; posjednuti za stolom prikazani s uzdignutm rukama.