Život svetog Alojzija Gonzage, uzora i zaštitnika kršćanske mladeži - Cepari, Virgilio (Scholz i Kralj (A. Scholz), 1891)
Sadrži i: Pjesma sv. Alojziju od Antuna Kanižlića i Dvie pjesme u slavu sv. Alojzija.