Il tempo dell'immagine : 2 ̇ biennale internazionale della giovane pittura (Museo civico, 1967)
Crveni plakat s crnim kvadratom unutar kojeg su upisani sudionici izložbe iznad apstraktnih oblika zelene, žute i crvene boje koji se nalaze u donjem lijevom kutu.