Zaštita faune : sa 4 slike - Hirtz, Miroslav ([S. l.] : [s. n.], 1938)
O nestajanju pojedinih vrsta životinja u Jugoslaviji i o potrebama zaštitnih mjera.
Nasl. nad tekstom.
P. o.: Zaštita prirode ; sv. 1, god. 1938.