Hrvatske zidne novine, 1. svibnja 1943. : Kapitalizam kao gost i kao domaćin. (Zagreb, : Glavno Ravnateljstvo za promičbu u Zagrebu, 1943)
Karikature i tekstualni dio zidnih novina koji karikira kapitalističku i boljševičku propagandu
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Litografija