Diminić - Baković, Branimir ([S. l.] : [s. n.], 1977)
Fotografija skulpture bika na gornjoj polovici plakata, a u donjoj detalji skulpture, glava, teksture kamena. Istaknuto prezime kipara veličinom slova uz donji rub plakata
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati