Jugoslavija u Americi - Hinković, Hinko (Zagreb : Ćirilo-metodska nakladna knjižara, 1922)
O radu Jugoslavenskog odbora u Londonu i Jugoslavenskog narodnog vijeća u Washingtonu poslije Krfske deklaracije i o političkoj misiji dra H. Hinkovića u Americi.
Keywords: Hinković, Hinko -- Politička aktivnost; Jugoslavenski odbor (London); Južnoslavenska ideja