Jadranski tjedan 78 : u čast 35 godišnjice priključenja Istre matici zemlji Hrvatskoj i Jugoslaviji. - Jurin, Borko (Zagreb : Turistički savez Zagreba, 1978)
Simplificirani prikaz jedrenjaka
Digitalna reprodukcija
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati