Izlaz iz svjetske krize : (jedan priedlog) - Herceg, Rudolf, političar (Zagreb : [s. n.], 1932)
Svjetska gospodarska kriza 30-tih godina.
Om. nasl.
Piščev pogovor, zadnji list.
Keywords: Međunarodna politika -- 1930.-1940.