Hrvatski savjet za zelenu gradnju (Hrvatski savjet za zelenu gradnju, 2018)
Platforma za promicanje pozitivnih utjecaja zelenih zgrada i izvor informacija, kontakata, znanja i svih drugih oblika podrške za subjekte iz iz sektora zelene ekonomije, održivog razvoja i zelene gradnje.