Körpersprache = Bodylanguage : Horst Gerhard Haberl, film/video/life/documentation. (Graz : Steirscher herbst, 1973)
Na plakatu kolaž fotografija s prikazima različitih bodylanguage performansa
Keywords: Serigrafija