Godišnje izvješće o radu i poslovanju Fakulteta za razdoblje od ... do ... godine - Tekstilno-tehnološki fakultet (Zagreb) (Zagreb : Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno–tehnološki fakultet, 2018)
Izvješće objedinjuje rezultate ostvarene od strane svih zaposlenika i studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema 2015/2016 ; zadnji opis prema 2018/2019(2019) dana. 2.6.2020.
Keywords: Tekstilno-tehnološki fakultet (Zagreb) -- Izvještaji -- Serijske publikacije