Godišnje izvješće o radu i poslovanju Fakulteta : za razdoblje od ... do ... godine (Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno–tehnološki fakultet, 2018)
Izvješće objedinjuje rezultate ostvarene od strane svih zaposlenika i studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta.