Luda kuća - Luda kuća (Zagreb) (Zagreb : Luda kuća, 2018)
Web-stranice nezavisne kazališne kuće koja promovira programe domaćih i stranih autora, programske formate poput kabareta i burleske, predstave za djecu te stand up programe.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostpno na URL: https://ludakuca.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.11.2018.; zadnji opis prema verziji dana: 3.12.2021.)
Keywords: Luda kuća (Zagreb); Kazališne predstave -- Zagreb