Hrvatsko društvo za hematologiju Hrvatskog liječničkog zbora
Web-stranice stručnog društva hrvatskih hematologa, ali i drugih stručnjaka koji se bave dijagnostikom i liječenjem bolesnika s hematološkim bolestima.