Sretno : 17. skok preko kože - Ilić, Mirko, likovni umjetnik (Zagreb : Rudarsko-geološko-naftni fakultet, 1982)
Simbol rudarstva - čekić i dlijeto u središtu plakata. Iznad velikim slovima rudarski pozdrav - SRETNO. Ispod znaka tekstualni dio plakata plavim i zelenim slovima na crnoj podlozi plakata
Keywords: Serigrafija