Majski dani kulture Sisak '82 : 90 godina rođenja Josipa Broza Tita, 40 godina AVNOJ-a, 40 godina AFŽ-a (Općinska samoupravna interesna zajednica u oblasti kulture, 1982)
Crveno-bijeli plakat sa stiliziranim prikazom pijetla većeg od sela.