Službeni glasnik Općine Motovun - Motovun. Općina (Motovun : Općina Motovun, 2018)
Službeni glasnik donosi službene informacije Općine Motovun.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.motovun.hr/index.php/?option=com_content&view=article&id=1112.
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Publikacija u formatu PDF.