Zagrebfest '87 - Bachrach Krištofić, Sanja; Krstinić, Boris (Zagreb : Društvo skladatelja Hrvatske, 1987)
Na plakatu reproducirana fotografija kompleksa Ciboninog tornja u Zagrebu
Keywords: Glazbeni plakati