Bol info.hr (Bol : Bolinfo.hr, 2018)
Portal koji prenosi vijesti i događaje iz Bola te informacije za Boljane u Hrvatskoj i svijetu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.9.2018.)
Keywords: Bol (Hrvatska) -- Vodiči