Prota Ruvarac i Apologija srp. naroda u Hrvatskoj i Slavoniji - Grujić, Radoslav M. ([s. n.], 1910)
U povodu kritike Dimitrija Ruvarca Grujićeve knjige Apologija srpskoga naroda u Hrvatskoj i Slavoniji.