Scenski prostori Dubrovačkih ljetnih igara = Dubrovnik Festival Stages (Dubrovačke ljetne igre, 1985)
Shematski prikaz grada Dubrovnika uključujući Lapad, Srđ i Gruž koji su izdvojeni unutar posebnog okvira sa označenih 47 točaka - prostora, scena unutar grada. Plakat je riješen u dvije boje, tamno crvenoj boji podloge plakata, linijama zlatne boje te plavom bojom teksta