7. zagrebačka izložba jugoslavenskog crteža (Kabinet grafike jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti, 1979)
Kompozicija linijske šare i nakošenog geometrijskog lika crne boje. Tekst crvenom bojom na bijeloj podlozi plakata