Izložba = Mostra : urbanistički projekt rekonstrukcije i revitalizacije historijskog centra Umaga = proggeto urbanistico di ripristino e rivitalizzizione del centro storico di Umago (Gradski muzej, Urbanistički institut SR Hrvatske, 1977)
Grafički prikazi pojedinih dijelova grada Umaga, ulica, trgova poredani jedni ispod drugih unutar paralelnih traka naizmjence žute i plavo-ljubičaste boje