MBZ '77 : Vinko Globokar: Carrousel (Glazbeni biennale Zagreb, 1977)
Prometnik u uniformi, lica roza boje, s kapom, naočalama i dudom u ustima. Uokolo nabrojana događanja tipografijom različitih fontova i boja