Istraživanja braće Seljan - Seljan, Mirko, istraživač; Seljan, Stevo (Zagreb : Etnografski muzej, 2017)
Web-stranice Etnografskog muzeja koji čuva vrijednu ostavštinu braće Seljan s ciljem okupljanja svih dostupnih materijala koji svjedoče o djelovanju braće Seljan.
Pristup: World Wide Web
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.7.2018.)
Keywords: Seljan, Mirko, -- istraživač -- Putovanja -- Izložbe; Seljan, Stevo -- Putovanja -- Izložbe; Hrvatski istraživači -- Južna Amerika -- Izložbe; Hrvatski istraživači -- Etiopija -- Izložbe; Južna Amerika -- Otkrića i istraživanja -- Izložbe; Etiopija -- Otkrića i istraživanja -- Izložbe; Etnografski muzej (Zagreb) -- Muzejska građa