[Galerija Panacea] : [katalozi izložbi]. (Zagreb : Klinika za tumore, KBC Sestre milosrdnice, 2017)
Sadrži kataloge izložbi.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Katalog izložbe; Galerija Panacea