Diva (Zagreb : Večernji list, 2018)
Potral o s temama koje obuhvaćaju modu, ljepotu, mirise, satove, kulturu, dizajn gastronomiju i putovanja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.7.2018.)
Keywords: Slobodno vrijeme; Moda; Zdravlje; Gastronomija