Stanko Jančić - Baković, Branimir (Zagreb : Galerija Forum centra za kulturu i informacije, 1977)
Fotografija skulpture žene golih grudi sa dugom ogrlicom oko vrata koju pridržava rukom, kiparsko djelo Stanka Jančića.
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati