Još jedan odgovor kritičaru moje knjige: Psihologija na fiziološkoj podlozi - Basariček, Stjepan ([Zagreb] : [s. n.], 1913)
Drugi odgovor na kritiku Vjekoslava Koščevića u listu Preporod, god. 8/1912, br. 11-12.
Podatak o autoru na kraju teksta.
Nasl. nad tekstom.
Keywords: Koščević, Vjekoslav -- Kritika teksta